Opleiding Big Data Analist

Door de opkomst van internet en social media laten wij online een gigantische hoeveelheid ‘sporen’ achter. Met big data kunnen bedrijven betekenis geven aan die sporen; gegevens die voorheen te groot, te veelzijdig of te veranderlijk waren. U bent nieuwsgierig en wilt uw organisatie beter laten draaien door deze data in te zetten, door de speld in de hooiberg te vinden. De post-hbo-opleiding Big Data Analist geeft u de handvatten om dit succesvol te doen.

Wil je meer weten, bezoek de Open Avond op woensdag 15 november van 19.00 – 21.00 uur.

Op onze informatiemarkt krijgt u een indruk van de master- en post-hbo-opleidingen. Onze programmaleiders, docenten en alumni zijn aanwezig om met u in gesprek te gaan zodat u een goed en volledig beeld krijgt van de opleiding van uw keuze.

Wil je meer weten? Klik hier