Ook benieuwd wat er speelt op het gebied van Cyber Security, Crypto Currencies en slimme oplossingen? Kom dan op vrijdag 25 augustus tussen 12.30 en 16.00 uur naar de Dutch Innovation Factory, Bleijswijkseweg 37 in Zoetermeer.

Tijdens de International Cyber Security Summer School van The Hague Security Delta (HSD) werken cursisten uit bedrijfsleven en overheid aan verschillende casussen op het gebied van cybersecurity.. Tijdens de slotdag op vrijdag 25 augustus presenteren de teams hun innovatieve oplossingen aan een jury van specialisten.  De presentaties starten om 12.30 uur, het programma inclusief jurering en prijsuitreiking eindigt om 16.00 uur.

De presentaties zijn vrij toegankelijk, aanmelden is niet nodig.

 

Dutch Innovation Factory

Dutch Innovation Facctory is hét ICT-clubhuis van Zoetermeer en omstreken. Gelegen op het Dutch Innovation Park aan de A12 in Zoetermeer brengt de Factory ICT-onderwijs, bedrijfsleven en onderzoek samen. Hiermee stimuleert de Factory bedrijvigheid en innovaties.

Sinds de start, in november 2013, vestigden ruim 20 bedrijven zich in de Dutch Innovation Factory. In het gebouw werken zo’n 350 ICT-professionals. Ruim 50 startups zijn er door de incubator begeleid en is de Haagse Hogeschool gegroeid tot drie ICT-opleiding met ruim 550 HBO-studenten.